2024. március 29. péntekAuguszta

Novothny Soma bemutatkozott a Bundesligában

 utolsó frissítés: 10:52 GMT +2, 2021. október 18.

Novothny Soma úgy fogalmazott, különleges nap volt számára a szombati, amikor a VfL Bochum színeiben bemutatkozott a német labdarúgó Bundesligában.

"Különleges nap volt, ezért dolgoztam nyártól. Nagy csatákat kellett megvívnom, hiszen volt, amikor a keretbe sem kerültem be. Nagyon örülök, hogy az edzőnk ezzel a néhány perccel meghálálta a kemény munkámat" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornán a középcsatár.
Novothny tavaly szeptemberben igazolt a német csapathoz, amellyel az előző idényben megnyerte a másodosztály, az élvonalbeli bemutatkozásra viszont a szintén újonc Greuther Fürth elleni mérkőzés 93. percéig várnia kellett.

(Novothny Soma a Bochumban, forrás: Vfl Bochum Facebook-oldal)

"Örültem volna, ha több percet kapok, de nem vagyok elégedetlen, mert ezt már soha senki nem veheti el tőlem" - szögezte le.
Mint kifejtette, a közeljövőben ugyanúgy kell dolgoznia, mint eddig, és tudomásul kell vennie az edzőjük döntéseit, nem megsértődni, vagy kevésbé hajtani az edzéseken, hanem minden nap bizonyítani, hogy számíthat rá.
A támadójátékos megjegyezte, mivel 2-1-re nyertek, nagyon fontos lépést tettek afelé, hogy egy kicsit jobb legyen a hangulat, és kevésbé stresszesen folytathassák a bajnokságot, hiszen harcban maradtak a bennmaradásért és nem szakadtak le a mezőnytől.
A Bochum nyolc forduló után két győzelemmel, egy döntetlennel és öt vereséggel a tabella 15. helyén áll.

(mti./hírszerk.)

Borítókép: Vfl Bochum Facebook-oldal

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek