2024. március 29. péntekAuguszta

Sumudică kirakta Chipciut a CFR keretéből

 utolsó frissítés: 23:48 GMT +2, 2021. augusztus 06.

Marius Șumudică a kolozsvári CFR edzője kirakta a keretből a román válogatott szélsőjét, Alexandru Chipciut. A sajtóban megjelent nyilatkozatok szerint Hindrich Ottó a CFR edzésén véletlenül arcon találta a támadót a labdával, aki rendkívül dühösen reagált és levonult a pályáról.

A tréner aki a továbbiakban nem tart igényt a játékosra, a következőket nyilatkozta a gsp-nek:

„Azt mondta, hogy nagyon dühös, és hogy nem tudja folytatni az edzést. Attól a pillanattól fogva, számomra a következő lépés a CFR vezetőségének értestése volt, hogy vegyék le az UEFA-listáról, és hogy már ne folytassa a csapatnál, nekem nem kellenek ilyen játékosok.”

„Saját magának választotta ezt az utat. Nem fogok ebből Chipciu-ügyet csinálni, ő egy értékes játékos, akit játszattam is, amióta ide jöttem. Lőtt egy gólt amivel továbbjutottunk, szerintem nem kellene így viselkednie”

„Eddig a pillanatig vártam egy bocsánatkérésre […], de nem kaptam, tulajdonképpen nem is tőlem kellett volna kérje, hanem a csapattól.”

„A mi útjaink elválnak, ebben a pillanatban Chipciu már nem tagja a CFR-nek. Ez a döntés csak és kizárólag Sumudică edző döntése.”

Alexandru Chipciu 55 meccsen, majdnem 3000 percet játszott a CFR-ben, a reményeket viszont nem váltotta be, hiszen mindössze 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.

A CFR a következő tétmeccsét kedden este játssza a svájci Young Boys ellen, a Bajnokok Ligája selejtezőjében. 

Borítókép: Alexandru Chipciu Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek