2024. március 29. péntekAuguszta

SkySports: A Newcastle és a West Ham is érdeklődik Szalai Attila iránt

 utolsó frissítés: 17:09 GMT +2, 2022. január 18.

A világ egyik vezető oldala futballtémában, a SkySports, arról adott hírt, hogy a nemrégiben tulajdonosváltáson átesett, és komoly elköltendő pénzzel rendelkező Newcastle United komolyan érdeklődik a Fenerbahce magyar válogatott játékosa, Szalai Attila iránt.

A Newcastle érdeklődése teljesen érthető, ugyanakkor a Premier League negyedik helyén szereplő West Ham United mellett sem szabad elmenni, a fővárosi klubnak komolyan meg kell erősítenie a védelmét, hiszen az első hat csapat közül messze ők kapták a legtöbb gólt, a Diop-Dawson páros az elmúlt öt meccsen kilenc gólt engedték. Bár ezt a katasztrofális adatot árnyalja Kurt Zouma kiesése, ilyen védelemmel nem tartható fenn ez a helyezés, így a Kalapácsosoknak új védők után kell nézniük.

Már sok klubbal hozták hírbe a magyar játékost, aki a legkelendőbb portéka a magyar futballisták közül, lehetett olvasni az Aston Villáról Atlético Madridról, az AC Milanról a Sevilláról és az olasz Napoliról is, a legnevesebb kérő azonban eddig a Bajnokok Ligája címvédője, a Chelsea volt. A fejleményekről természetesen tájékoztatjuk olvasóinkat.

Borítókép: Szalai Attila Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek