2024. március 29. péntekAuguszta

Itt az újabb kérő, Szalai Attila Milánóba költözhet

 utolsó frissítés: 17:26 GMT +2, 2021. december 29.

Amint arról már tájékoztattuk kedves olvasóinkat, a Fenerbahce magyar válogatott védője, Szalai Attila iránt több klub is érdeklődik. A spanyol AS az Atlético és a Sevilla érdeklődéséről írt, egy ideig szó volt a BL-győztes Chelsea-hez való igazolásról is. A legkomolyabb kérőnek eddig a Napoli tűnt, a patinás olasz szaklap, a la Gazzetta dello Sport viszont újabb lehetséges klubbal bővítette az érdeklődők listáját.

Az egyik leghíresebb olasz klub, az AC Milan, a másik milánói sztárcsapattal, az Internazionaléval harcol a 2021-22-es szezon bajnoki címéért. A versenyt a címvédő kék-fekete klub vezeti négy ponttal, ami azonban fontosabb, hogy 7 góllal kevesebbet kapva. A piros-feketék értelemszerűen a hátsó tengelyen akarnak javítani, itt jön a képbe a 23 éves Szalai, aki védő létére, a Mesut Özilt is foglalkoztató török sztárklub második legdrágább játékosa.

Szalai szerződése 2025-ig szól, így biztos, hogy Szalai a transfermarkt.de által becsült 11 millió eurónál lényegesen többért vált klubot, és az is elég valószínű, hogy a bajnoki címre esélytelen Fenerbahce megfelelő ajánlat esetén, hajlandó megválni tőle a téli átigazolási ablak során.

Borítókép: Szalai Attila Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek