2022. január 24. hétfõTimót

Román Kupa: Az elődöntőért lép pályára a Sepsi OSK

 utolsó frissítés: 20:01 GMT +2, 2021. november 29.

A Sepsi OSK a Román Kupában a négy közé jutásért küzd, ellenfele az a Chindia Târgoviște lesz, amelyikkel mindössze két napja találkozott, a Liga1 17. fordulójában.

A szombati meccsen a Chindia a tőle megszokott nihilista futballt produkálta, Bergodi tanítványai nem tudták feltörni a vendégek védelmét.

A két csapat 2019 óta nyolc tétmeccset vívott egymás ellen, ezek közül mindegyik a román élvonalban történt. A Sepsi mérlege sokkal jobb, három győzelem és négy döntetlen mellett, mindössze egyszer kapott ki.

A szentgyörgyi alakulat már bizonyította, hogy komoly teljesítményre képes a romániai kupasorozatban, hiszen 2020-ban egészen a döntőig menetelt, ahol a FCSB-től szenvedett vereséget. Idén ez biztosan nem ismétlődik meg, hiszen a bukaresti csapat már nem tagja a mezőnynek, hiszen a tulajdonos oltásellenessége miatt nem tudott kiállni a Voluntari ellen. 

A székelyek trénere minden bizonnyal változtatni fog legutóbbi keretén, hiszen a csereként beállt Luckassen sokkal jobban játszott, mint Csuncsukov. A kedden 20:30-kor kezdődő mérkőzést a Digisport és a Telekom tűzte műsorra.

Borítókép: Sepsi OSK Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek