2022. január 24. hétfõTimót

Kitűnő futballal rukkolt elő az FK Csíkszereda, csak a befejezés hiányzott

 utolsó frissítés: 16:18 GMT +2, 2021. november 27.

A Liga2 15. fordulójában az elmúlt három meccsét egyaránt megnyerő FK Csíkszereda az Unirea Sloboziát látta vendégül.

Ha a meccs zanzásított verzióját akarnánk leírni, akkor azt mondhatnánk, hogy Gurău kivédte a sokkal jobban focizó hazaiak szemét. A piros-feketék a második félidő első negyedóráját leszámítva egy klasszissal jobban futballoztak.

Az első félidőben Jebari többször is veszélyeztetett, de Schieb és Gal-Andrezly előtt is adódott gólszerzési lehetőség. A legnagyobb sansz Jelena előtt adódott, a vendégek nagy napot kifogott hálóőre reflexmozdulattal hárított.

A második játékrészben Bara lőhetett jó pozícióból de mellé. A csíki legényeknek az utolsó percekben is voltak helyzeteik, de Takács és Jebari is kihagyta a helyzeteket. A meccs alapján a Csíkszereda vesztett két pontot, a Slobozia megköszönheti Fortuna istenasszonynak az érdemtelenül kapott pontot. Az FK Csíkszereda ezzel a játékkal simán bejut a Play-Offba, ahol nagyobb célokat is kitűzhet maga elé.

Liga2, alapszakasz, 15. forduló:

FK Csíkszereda – FC Unirea 04 Slobozia 0:0 (0:0)

FK Csíkszereda: Gyenge – Aszalos (Takács 46.), Gergely, Apró (Kelemen 67.), Ivanovici, Bara, Csürös (Casiadi 78.), Jebari, Gál-Andrezly, Jelena (Krusnauskas 78.), Schieb (Hernando 67.).

FC Unirea 04 Slobozia: Gurău – Ibrian, Dinu, Lazăr, Mihai (Mustacă 36., (Matei 77.)), Coadă, Perju, Bolohan (Savu 77.), Greu, Ivan (Trascu 63.), Afalna.

Borítókép: FK Csíkszereda Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek