2021. október 23. szombatGyöngyi

Bölöni László pár napon belül a Sepsi edzője lehet

 utolsó frissítés: 13:13 GMT +2, 2021. október 04.

Diószegi László, a Sepsi OSK elnöke Bölöni Lászlót látná szívesen a csapat élén, ezt maga az elöljáró nyilatkozta a Nemzeti Sportnak.

Amint arról tájékoztattuk kedves olvasóinkat, a szenrgyörgyi gárda menesztette Leo Grozavu vezetőedzőt, az új tréner kinevezéséig pedig Ilyés Róbert vezeti a csapatot. Diószegi László az NSO-nak azt nyilatozta, hogy egy tíz fős listát állított össze a lehetséges jelöltekről, ennek első helyén pedig a marosvásárhelyi szakember áll. A Sepsi elnöke nem kíván tárgyalni senkivel, amíg a Standard Liége egykori trénere nem válaszol a megkeresésre.

„Merek és szoktam is nagyot álmodni, korábban is szerettem volna őt edzőnek. Azt hiszem, itt az ideje, hogy hazatérjen Székelyföldre. A döntés az ő kezében van, két-három napon belül várunk választ tőle. Ha hív, egy órán belül Bukarestben vagyok, és repülök Nizzába, hogy tárgyaljunk” (NSO)

„Nem akarjuk elkapkodni a döntést, hogy aztán hamar megbánjuk. Szerdáig senki mással sem tárgyalunk, Ilyés Róbert és Kulcsár László viszi addig az edzéseket” (NSO)

Bölöni László 1994 óta 15 klubnál edzősködött, olyan patinás csapatok csiszolódtak a keze alatt, mint a Sporting Lisszabon, a Monaco, Rennes, a PAOK, vagy a Panathinaikosz.

Borítókép: Antwerp Facebook

Bölöni LászlóDiószegi LászlóSepsi OSK
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek