2021. október 23. szombatGyöngyi

Új sporttággal bővül a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája

 utolsó frissítés: 16:18 GMT +2, 2021. október 02.

A KEK Run névre keresztelt futóverseny célja, hogy az amatőr és profi futók számára is egyaránt biztosítson versenyzési lehetőséget. Emellett ezzel az újonnan behozott sportággal a szervezők célja az is, hogy magát a sportot, illetve az egészséges életmódot hirdessék kicsik és nagyok között egyaránt.

A verseny kezdő futóknak is kiváló lehetőséget biztosít, hogy megmérettessék magukat, hiszen akik most vágnak bele a futásba, ők az 5.5 km-es távon tudják kipróbálni magukat. Akik egy picit hosszabb távot választanának, ők a 10 km-es távra tudnak nevezni. Ezenkívül a 10 km-es távot akár váltóban is lehetőségük lesz a sportolni vágyóknak teljesíteni. A helyszín, a Ludovika Campus egy, a forgalomtól teljesen elzárt terület, ahol a futók végig élvezhetik barátaik, szeretteik vagy akár teljesen ismeretlenek szurkolását.

A futóverseny – és a KEK is – kiegészül egy jótékonysági gyűjtéssel, így akik csatlakoznak az eseményekhez, egyúttal a társadalmi felelősségvállalás jegyében is egy jó ügy mellé állnak.

Kép: Kárpát-medencei Egyetemek Kupája

Az eseménnyel kapcsolatos további részletek és a nevezési felület elérhető a www.kekbudapest.hu honlapon.


Borítókép: Kárpát.medencei Egyetemek Kupája

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek