2021. december 9. csütörtökNatália

Az FK Csíkszereda elhozta a három pontot Konstancáról

 utolsó frissítés: 16:03 GMT +2, 2021. október 02.

A Liga2 kilencedik fordulójában az FK Csíkszereda az Unirea Konstanca vendégeként lépett pályára. A csíki csapat már a nyolcadik percben megszerezte a vezetést, az ex-Sepsi-játékos Peter Gal-Andrezly jobb oldali beadását Schieb fejelte a bal alsó sarokba.

A csíkszeredai alakulat kézben tartotta a meccset, sőt a 20. percben Gal-Andrezly és Schieb összehozta a második találatot. A gól ugyanolyan taktikai minta után született, csak a gólszerző Schieb ezúttal nem fejjel, hanem lábbal juttatta a bogyót a kapuba.

A 2-0-s vezetés megnyugtatta a vendégcsapatot, amely a labdát és a területet is átadta ellenfelének. Az Unirea több veszélyes támadást is vezetett, Ardelelan előbb kapufát, majd a félidő hajrájában szépítő találatot is lőtt.

A második játékrész elejére ismét aktívabb volt a Szereda, Jelena azonban mindkét helyzetét kihagyta. A konstancaiak a játék képét ki tudták egyenlíteni, az eredményt viszont nem, így az FK Csíkszereda megszerezte a szezonbeli harmadik győzelmét is. A piros-fekete gárda legközelebb a jászvásári Poli csapatát fogadja

Liga2, alapszakasz, 9. forduló

Unirea Konstanca - FK Csíkszereda 1-2 (1-2)

FC Unirea Konstanca: Popescu – Cireșoiu (Truca 54.), Gogor (Niță 34.), Tălmaciu, Carabela, Ciuciulete, Nicola, Ardelean, Șuteu, Serbănescu (Chiritoiu 54.), Tudor.

FK Csíkszereda: Gyenge – Takács, Kelemen, Gergely, Bor – Csürös, Kovács, Jebari (Bara 79.), Gál-Andrezly (Ivanovici 89.) – Schieb (Hernando 89.), Jelena (Krusnauskas 73.).

gólszerzők: Ardelean (45.) ill Schieb (8., 20.)

Borjtókép: FK Csíkszereda Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek