2021. december 9. csütörtökNatália

CFR: Tiszta vadnyugat, verekedés, botrány, még az elnököt is kirúgták - Videó

 utolsó frissítés: 12:29 GMT +2, 2021. augusztus 27.

Ahogy azt az első arcpirító, 4-0-s bukás után várni lehetett, a CFR simán, kettős vereséggel esett ki a Crvena Zvezda ellen csütörtökön. A Lelátó néhány napja elemzést írt arról, hogy a regnáló bajnoknál időszerű lenne egy edzőváltás, és hogy a klub visszahozná Dan Petrescut.

A Zvezda elleni vereség felszínre hozta a csapaton belül uralkodó feszültséget, a gárda  kinetoterapeutája, Viorel Boncoi, és jogásza, Ionuț Ivașcu összeverekedett az öltözőben, klubközeli források és a gsp értesülései szerint az U21-es belsővédőt, Ciobotariut is megütötték a dulakodás során.

A tulajdonos, Ioan „Neluțu” Varga annak ellenére, hogy igyekszik a háttérben maradni és minél kevesebbet szerepelni a médiában, csütörtök éjjel élő adásban jelentette be, hogy megválik a teljes edzői stábtól, ideértve természetesen Marius Șumudică-t is, továbbá, hogy Marian Copilu klubelnök szolgálataira sem tart már igényt. A tulajdonos kitiltotta a trénert a CFR stadionjából, így (mivel a menesztés hivatalos papírjai még nem készültek el) a péntek reggel esedékes edzését sem tudta megtartani.

A gsp értesülései szerint Șumudică helyére a CFR-rel három bajnoki címet szerző Dan Petrescu érkezik.

Borítókép: Youtube Screenshot

CFRbotrányEurópa LigaMarius SumudicaDan Petrescu
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek