2021. december 9. csütörtökNatália

Șumudică, Hindrich Ottó és a CFR kerete is elfogadta Chipciu bocsánatkérését

 utolsó frissítés: 23:48 GMT +2, 2021. augusztus 06.

A Mioveni elleni meccs előtt sajtótájékoztatót tartott a CFR, az újságírókkal szemben némi meglepetésre nem csak Marius Șumudică vezetőedző ült, hanem az az Alexandru Chipciu is, akit néhány nappal ezelőtt kereten kívül helyezett a klub, mivel edzésen egy ártatlan szituáció miatt levonult a pályáról.

Először a válogatott szélső beszélt, többször is elmondta, hogy nagyon sajnálja a történteket, bocsánatot kért a csapattársaitól, név szerint kiemelve Hindrich Ottót, a stábtagoktól és a trénertől is.

Marius Șumudică azt is elmondta, hogy Hindrich Ottó igazi sportemberhez méltó gesztust tett, af fiatal hálóőr augusztus 5-én, a saját születésnapján arra kérte a CFR edzőjét, hogy engedje vissza Chipciut a csapat kötelékébe. Amikor a vezetőedző megkérdezte a keret többi tagját a 30 éves szélsőről, ők is a visszaengedés mellett voksoltak, így a CFR 11-es mezt viselő játékosa ismét a keret tagja.

A pénteki Mioveni elleni meccsel kapcsolatban Șumudică arról beszélt, hogy Alibec nem lesz bevethető, és hogy a Bajnokok Ligája-selejtező okozta kettős terhelés miatt, nem az első kerettel fog felállni. A mérkőzés 21:30-tól kezdődik.

Borítókép: CFR - Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek