2021. szeptember 20. hétfõFriderika

Breaking! Bolla Bendegúz Premier League-klubnál folytatja

 utolsó frissítés: 12:28 GMT +2, 2021. július 17.

Néhány napja még csak nagyon valószínű pletykaként, kérdőjellel írtunk a magyar válogatott védője, Bolla Bendegúz, Wolverhamptonhoz történő igazolásáról, szombaton azonban megtörtént a bejelentés, így hivatalossá vált a transzfer!

A 21 éves játékos átigazolása olyan friss, hogy szombat délben még jól értesült transfermarkt sem tud róla. A klubok egyelőre nem hozták nyilvánosságra a transzfer díját, két dolgot azonban biztosan tudni lehet. Az egyik, hogy Bolla a következő szezont a svájci élvonalban focizó Grasshoppersnél tölti kölcsönben, a másik, hogy hosszú, öt éves szerződést írt a „Farkasok” becenévre hallgató klubbal.

A Fehérvár távozó játékosa a következőket nyilatkozta az NSO-nak:
„Miután a magyar válogatottal visszatértünk az osztrák edzőtáborból, a másnapi reggelinél szóltak az angol klub ajánlatáról. Az első gondolatom az volt, hogy valaki biztosan szórakozik velem. Hirtelen jött a lehetőség, de nagyon örültem neki, elvégre gyerekkorom óta az volt a célom, hogy minél előbb külföldre szerződjek, és légiósként is megálljam a helyem. Szerencsére a Fehérvának és a Wolverhmaptonnak sikerült megállapodnia egymással, így létrejött az üzlet. Sokat jelentett, hogy az angol egyesület öt éves szerződést kínált, úgy tűnik, hosszú távon számolnak velem”

Botítókép: Wolverhampton Wanderers - Twitter

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek