2023. március 23. csütörtökEmõke

Dagad a madridi botrány, Pérez sorra idiótázza a klublegendákat

 utolsó frissítés: 16:30 GMT +2, 2021. július 16.

A jó nevű spanyol oldal, az EL Confidencial egyre több és több hanganyagot hoz nyilvánosságra, amelyeken a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a sztárgárda legendáiról mond nagyon súlyos dolgokat.

Két nappal ezelőtt, július 14-én Raúl és Iker Casillas volt terítéken, Pérez szerint mindketten szélhámosok:
„Raúl és Casillas a Real Madrid két legnagyobb szélhámosa. Raúl az első, Casillas a második...”(NSO fordítás)
„Raúl elképesztően negatív személyiség, aki tönkreteszi a csapatot. Azt fogják a végén hinni, hogy a klub ilyen rossz, pedig miatta van az egész. Borzasztó az a srác… Casillas meg sosem volt a Real Madrid kapusa. Hatalmas csalódás, az volt ő. Nem is értem, hogy tudják őt védeni a szurkolók”
(NSO fordítás)

Csütörtökön az El Confidencial által nyilvánosságra hozott 2012-es hanganyagban Florentino Pérez Cristiano Ronaldóról, José Mourinhóról, valamint az ügyeiket intéző sztárügynökről, Jorge Mendesről beszélt.

„Cristiano egy őrült. Egy idióta, beteg ember. Azt hiszitek, normális, de nem az, különben miért csinálna ilyeneket? A legutóbbi húzását az egész világ látta. Miért csinál ilyen butaságokat?” (NSO fordítás)

„Mendes nem kontrollálja Cristianót, ahogy Mourinhót sem. Nincs súlya. Ezeknek az embereknek komoly egója van, mindketten el vannak kényeztetve, és nem látják a valóságot, mert mindketten jóval több pénzt kereshetnének, ha ahhoz lenne kedvük. Egyikük sem normális, elképesztő mennyiségű pénzről beszélünk például a képi jogokkal kapcsolatosan. Ráadásul az ő dacos, kihívó arcukat senki sem kedveli. De a nyilvánosság előtt persze teljesen más minden!”  (NSO fordítás)

Pénteken továbbgyűrűzik az egyre botrányosabb történet, immár Luis Figóról, Gutiról és Zinedine Zidane-ról szóló hanganyagok is megtalálhatók az El Confidencialnál, igaz a francia világbajnokról jót mond a blancók elnöke:

„Guti olyan volt, mint ha ő lenne a világ legjobbja, holott a saját maga ellensége volt. A COPE és a SER is egy idiótát alkalmaz”

(A COPE és a Cadena SER neves spanyol rádióadók, amelyek szakértőként alkalmazzák a Real egykori kiváló középpályását.)

„Figo volt az egyik olyan ember, aki züllesztette az öltözői légkört. Akárcsak Raúl, ő is egy »szajha fia« (spanyolul: hijo de puta – a szerk.) volt. A két legrosszabb ember Raúl és Figo, míg a legjobb kétségkívül Zidane.” (NSO fordítás) 

Florentino Pérez szerint a felvételeket a Szuperliga-ügy miatt hozták nyilvánosságra. Azt nem tudni, hogy az UEFA érintett-e egyáltalán az ügyben, vagy hogy vannak-e más felvételek is az El Confidencial birtokában, amennyiben igen, ezek a közeljövőben napvilágot fognak látni. A fejleményekről természetesen tájékoztatjuk olvasóinkat.

Borítókép: Florentino Pérez Facebook

Florentino PérezReal MadridZinedine ZidaneGutiIker CasillasCristiano RonaldoLuis FigoRaúlJose Mourinho
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek