2024. március 29. péntekAuguszta

Újabb két játékost igazolt a Sepsi OSK

 utolsó frissítés: 16:43 GMT +2, 2021. június 04.

A Liga1 4. helyén végző, európai kupákban is érdekelt székely együttes továbbra sem tétlenkedik az átigazolási piacon. A klub Facebook-posztokban adta rajongói tudtára, hogy immár Cvetelin Csuncsukov és Răzvan Began is a klub kötelékébe tartozik.

Utóbbi játékos a Dunărea Călărași együttesétől igazol Szentgyörgyre, ahol a múlt szezonban 22 meccsen 1900 percet védve segítette csapatát. A Dunărea Călărași a Voluntari ellen bukta el a feljutásért játszott osztályozót. A 24 éves máramarosi játékos három éves szerződést írt alá és feltehetőleg cserekapusnak érkezik a Sepsihez.

Cvetelin Csuncsukov a múlt szezonban felsőházi rájátszást vívó Academica Clinceni együttesénél volt kölcsönben, így az OSK az anyaegyesületétől, a Slavia Szófiától szerezte meg a játékjogát. A bolgár támadó 29 meccsen játszott a nemrég véget ért szezonban, ezeken a meccseken öt gólt lőtt és két gólpasszt osztott ki. A korábbi szezonokban a Ludogorec Razgraddal bolgár bajnoki címet nyerő 26 éves támadó, eddigi 197 felnőtmeccse során 39 góllal és 18 gólpasszal vette ki részét csapatai sikereiből.

A Sepsi valószínűleg még nem fejezte be az építkezést, egy csatár még biztosan jön a csapathoz.

Borítókép: Sepsi OSK Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek