2021. június 25. péntekVilmos

Véget ért a Premier League, megvan a Lelátó Fantasy győztese

 utolsó frissítés: 18:23 GMT +2, 2021. június 07.

Vasárnap véget ért az angol pontvadászat, így lezárult a Premier League Fantasy-bajnokság is.

Az angol bajnokságot idén az ősszel még gyengélkedő, de tavaszra feltámadó Manchester City nyerte. A Bajnokok Ligájába a Manchester United, a Liverpool és a Chelsea kvalifikált, a Leicester, akárcsak tavaly, idén is a hajrában maradt le a legnagyob európai kupasorozatról.

A szezon pozitív meglepetéséből kettő is van, az egyik kétségtelenül a David Moyes által vezetett West Ham United, amely remek szezont futott és a 4. Chelseatől mindössze két pontra lemaradva, a hatodik helyen fejezte be az évadot. A másik meglepetésgárda a Leeds United, amely hosszú idő óta először szerepel az élvonalban, mégis a felsőházban, a 9. helyen zárt.

A negatív megtlepetések közül mondhatnánk az Arsenalt, amelyik még Európáról is lemaradt, de őszintén szólva az évek óta tartó vesszőfutás és a pocsék igazoláspolitika pontosan a várt eredményt hozta. A Wolverhampton 13. helye elsőre nehezen érthető, ugyanakkor Raúl Jiménez egész szezonra való lesérülése hatalmas szerepet játszott a rossz helyezésben, a gólvágó hiányában senki nem jutott 5 találat fölé a keretből.

A bajnokság végével természetesen a tippversenyeknek és a Fantasy-ligáknak is befejezdődtek, így a Lelátó szeptemberben meghirdetett bajnoksága is az eredményhirdetésnél tart.

A harmadik helyen Sorbán Norbert csapata az All Stars Galaxy Fc végzett 2363 ponttal, a második a Balázs-Oldal Ádám által vezetett malcsik fc lett 2426-tal, a Lelátó Fantasy első aranyát pedig Balla Sándor, beszédes nevű, Balsors_Balla csapata kapja a maga 2444 egységével. Nos igen, a 35. héten 128 pontért használt FreeHit tényleg balsorsot hozott a mezőnyre.

Kisorsoltuk az OTP által felajánlott két táskát is, ezúton gratulálunk Kiss Előd-Gergelynek és Cotos Róbertnek!

A győzteseknek gratulálunk, és kérjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot velünk a nyeremények kézbesítése ügyében. A jövő szezonban reményeink szerint ismét ligát, vagy talán ligákat szervezünk, ismét lehet szezon közbeni meglepetésforduló, érdemes tehát velünk maradni és olvasni minket.

Borítókép: Lelátó.ro

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek