2021. november 28. vasárnapStefánia

Eldőlt, Bouhenna a CFR-hez igazol

 utolsó frissítés: 15:10 GMT +2, 2021. május 04.

A Sepsi OSK sportigazgatója, Hadnagy Attila is megerősítette a hírt, hogy a csapat és a román élvonal egyik legjobb belsővédője, Rachid Bouhenna aláírt a kolozsvári CFR-hez.

A mértékadó transfermarkt.de portál által 650.000 euróra taksált, 29 éves bekk szerződése a nyáron jár le a szentgyörgyi csapatnál, és mivel a hosszabbítási tárgyalások nem vezettek eredményre, az algériai játékos aláírt a Liga1 regnáló bajnokához. 

Bouhenna a 2019-2020-as szezonban kezdett a Sepsiben játszani, a két bajnoki évad alatt eddig 65 meccsen lépett pályára, ezeken 4 gólt és 2 asszisztot jegyez. A játékos többször viselte a piros-fehér klub csapatkapitányi szalagját.

A védő az algériai lacazettedufennec.com oldalnak azt nyilatkozta, hogy három csapat is érdeklődött iránta, és azért esett a választása a kolozsvári meggybordó egyesületre, mert izgalmas projektet vázolt fel, amely során a Bajnokok Ligája selejtezőiben is játszhat. 

A transzferminden bizonnyal befolyásolni fogja a május 10-én esedékes Sepsi - CFR Liga1-es mérkőzés kezdőcsapatait, hiszen Bouhenna minden bizonnyal a harmadik játékos lesz, akit az OSK nem használ (az első kettő a kolozsváriaktól kölcsönben levő Petrila és Golofca).

Borítókép: Sepsi OSK Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek