2021. május 13. csütörtökSzervác, Imola

Leo Grozavu: Nem vagyok elégedett az eredménnyel

 utolsó frissítés: 14:10 GMT +2, 2021. április 11.

Szombat este némi meglepetésre a Sepsi OSK 1-1-es döntetlent játszott a FCSB együttesével. A meccs utáni sajtótájékoztatón a csapat trénere, Leo Grozavu elégedetlenségét fejezte ki a szerzett pontokat tekintve:

„Az eredménnyel nem lehetek elégedett, mi nyerni akartunk. Ami a játék képét illeti, ahogy az odavágón is [1-1-es döntetlen született – a szerk.], most is mi voltunk azok, akik tisztább helyzeteket alakítottak ki. Mondhatok helyzeteket, hiszen ezek nem pusztán lehetőségek voltak. Az első félidőben volt egy kapufánk, a másodikban két nagy helyzetünk, sajnos nem sikerült gólt szerezni belőlük és így döntetlen lett a vége. Nem mondhatom, hogy nagyon elégedetlen lennék, de maradt bennem egy kis keserűség, mivel nem tudtunk nyerni. Szerintem jobbak voltunk a második félidőben, mint a FCSB.”

A játékosokról és a csapat hozzáállásáról a Sepsi OSK edzője a következőket mondta:

„Nem haragszom, kifejezetten elégedett vagyok azzal, amit ma a pályán láttam a fiúktól. Már mondtam, hogy az sem zavar, ha veszítek, amennyiben mindent kiadnak a fiúk a pályán magukból. Ez az én dolgom, hogy mindent kihozzak a csapatból, hogy ne adjuk fel korán. Az ellenfelünk csak akkor nyerhet, ha jobb, mint mi, nekünk nem szabad gyengén, vagy rossz hozzáállással fociznunk.”

A rájátszásról a következőket mondta:

„Szeretnék gratulálni a csapatnak. Nem könnyű egy olyan bajnokságban, ahol nagyon sok tradicionális, nagy történelmi háttérrel bíró csapattal találkozunk. Ha jól tudom a hetedik forduló óta a negyedik helyen vagyunk, tehát huszonhárom fordulón keresztül voltunk ebben a pozícióban. Az utolsó játéknapunkon sikerült ezt bebiztosítani, én úgy vélem, ez nem kis dolog. Természetesen nem akarunk itt megállni, szeretnénk a bajnokság végéig negyedik helyen lenni, nehéz rájátszás vár ránk, nagyon jó csapatokkal fogunk találkozni. Szerintem nem csak az első három, hanem mind a hat gárda képes problémákat okozni a másiknak.”

Borítókép: Sepsi OSK Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek