2021. április 14. szerdaTibor

Bölöni három góllal nyerte Görögország egyik legnagyobb rangadóját - VIDEÓ

 utolsó frissítés: 09:26 GMT +2, 2021. április 05.

A múlt fordulóban az ellenfél kapusától kapott gólt a Panathinaikosz, amely kétgólos előnyt „szórakozott el” az Aszterasz Tripolisz ellen, így a dobogóra hajtó Bölöni László semmit nem bízhatott a véletlenre a PAOK ellen.

A görög élvonal legtöbb meccset látott rivalizálása mindig nagy meccset ígér, szurkolókkal, vagy szurkolók nélkül, de presztízskérdés, hogy ki viszi el a három pontot. A PAOK a legutóbbi találkozón 2-1-re kikapott, így Pablo Garciának volt oka a visszavágásra. A thesszalonikiben székelő csapat kezdett jobban, a fehérek több helyzetet dolgoztak ki az első félidőben, mint a zöldmezes Panathinaikosz, a gólt azonban a hazaiak lőtték, a 38. percben Macheda lőtte be közelről Kacijovannisz beadását.

A második játékrész elején hatalmas helyzetet hagyott ki a PAOK, utána nem sok mindent jegyezhetünk fel a 79. percig, amikor is a Pana megszerezte a második gólt, eldöntve a találkozót. A találat egy húszméteres szabadrúgásból született, a 29 éves argentin Villafanez okosan a hosszút választotta. A vendégeket megzavarta a gól és ki is támadtak, így a Pana kotrázhatott. A 85. percben a dallamos nevű Barca-nevelés, Aitor Cantalapiedra szerezte meg a harmadik gólt egy ellentámadás végén.

A Pana, amely ezzel a győzelemmel egy pontra zárkózott fel a harmadik helyen álló PAOK-ra, jövő héten az Olimpiákosz Pireuszhoz utazik a görög élvonal legnagyobb derbijére.

Borítókép: Panathinaikos Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek