2021. április 15. csütörtökAnasztázia, Tas

A kapus lőtte az egyenlítő gólt Bölöniék ellen! - VIDEÓ

 utolsó frissítés: 11:16 GMT +2, 2021. március 22.

A görög Szuperliga rájátszásában a Bölöni László által vezetett Panathinaikosz az Aszteras Tripolisz együtteséhez látogatott. A zöldmezes athéni gárda számára fontos lett volna egy győzelem, hiszen a második helyen levő Arisz kikapott az Olimpiakosztól, ez azonban ezúttal nem jött össze.

Az első félidő 0-0-s eredménye után a Pana kétszer is betalált a második játékrészben, a Manchester United exjátékosa, Macheda révén. Az olasz két szép befejezéssel látszólag eldöntötte meccset, találataira az Asterasnak sokáig nem volt válasza.

A jég a 84. percben tört meg, amikor Luis Fernandez belőtt egy visszafejelt labdát, innen az Asteras tepert az egyenlítésért, ami sikerült is a végén, mégpedig a kapus Nikolaosz Papadopulosz révén, aki a 97. percben „minden mindegy” alapon ment az ellenfél tizenhatosába támadni, és aki egy középre visszapasszolt labdát lőtt a hálóba (a videón 5:25-nél).

A döntetlennel a Panathinakosz maradt az 5. helyen, a következő héten azonban a nemrégiben idegenben legyőzött PAOK ellen javíthat.

Borítókép: Asteras Tripolis Facebook 

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek