2024. március 28. csütörtökGedeon, Johanna

Spanyol csapat Európa Liga-meccsének is otthont ad a Puskás Aréna!

 utolsó frissítés: 11:44 GMT +2, 2021. március 04.

Újabb nemzetközi kupamérkőzés lesz a Puskás Arénában: a norvég Molde és a spanyol Granada nyolcaddöntőjének március 18-i visszavágóját rendezik Budapesten a labdarúgó Európa-ligában.


    A magyar szövetség szerdai Twitter-bejegyzése szerint az összecsapás 18.55-kor kezdődik majd.
    Ez lesz a negyedik európai kupamérkőzés, melyet az EL és a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában a magyar fővárosban bonyolítanak le: február 16-án a három magyart, Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominiket foglalkoztató német RB Leipzig a Liverpoolt, két nappal később az osztrák Wolfsberger AC az ugyancsak angol Tottenham Hotspurt, míg múlt szerdán a német Borussia Mönchengladbach és az angol Manchester Cityt fogadta a Puskás Arénában.


    Keddi angol sajtóhírek szerint a koronavírus-járvánnyal összefüggésben meghozott utazási korlátozások miatt ugyancsak Budapesten rendezhetik a Leipzig és a Liverpool párharcának jövő szerdai visszavágóját is.
    A közeljövőben női BL-meccset is rendeznek Magyarországon: jövő szerdán a Gyirmót stadionjában a Jakabfi Zsanettet foglalkoztató német VfL Wolfsburg fogadja a norvég LSK Kvinnert a nyolcaddöntő visszavágóján.


Update: Az UEFA hivatalos honlapj és az UEFA is közölte, hogy az RB Leipzig - Liverpool összecsapás visszavágóját is Budapesten rendezik. 


(mti./hírszerk.)
Borítókép: Puskás Aréna Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek