2021. február 28. vasárnapElemér

Mihai Bordeianu ismét a CFR játékosa!

 utolsó frissítés: 16:52 GMT +2, 2021. február 09.

Néhány napja már pletykaszinten felröppent a hír, hogy a CFR október 14-én Szaud-Arábiába távozó középpályása, Mihai Bordeianu egy kölcsönügylet keretében ismét a kolozsvári csapathoz kerül. Nos a pletyka mostmár valóság, jelentette be a kolozsvári klub a közösségi médiában. 

Bine ai revenit, Mihai Bordeianu! Clubul CFR 1907 Cluj și Al-Qadsiah, formație din prima ligă saudită, au ajuns la o...

Posted by Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA on Tuesday, February 9, 2021

Bordeianunak elévülhetetlen érdemei vannak az elmúlt három szezon sikereiben, ezért is írtunk kritikus hangnemben az őszi transzferről.

A megbízhatóan teljesítő védekező középpályás röhejes ok miatt került vissza Kolozsvárra, ügynöke a GSP-nek azt mondta, hogy az Al Qadisiyah vezetői a szerződés aláírásának pillanatában nem tudták, hogy középpályást vagy támadót igazoltak. Teljesen nyilvánvaló, hogy új klubja hihetetlenül rossz scoutingi munkát végzett, Bordeianu egyetlen meccset leszámítva sosem játszott támadó pozícióban, ezt a számai is indokolják, 194 felnőttmeccse alatt mindössze 7 gól és 8 gólpassz fűződik a nevéhez, ami azt jelenti, hogy 13 meccsenként szerez egy kanadai pontot, azaz bajnokságonként hármat. Hogy miért fizetne egy arab klub 1.2 millió eurót egy olyan játékosra, amelyik csak ennyit teljesít, rejtély, és akkor a havi 60.000 eurós fizetéséről nem is beszéltünk.

A CFR-nek mindenesetre jól jön, a középpályás szűrés az utóbbi időben nem működött valami fényesen.

Borítókép: CFR Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek