2021. április 14. szerdaTibor

A CFR két új játékossal erősített az utolsó métereken

 utolsó frissítés: 18:16 GMT +2, 2021. február 09.

A CFR eredményessége az utóbbi hetekben nem sok kívánnivalót hagyott maga után, a csapat játéka azonban jelentősen visszaesett. A hétvégén Botoșaniban vereséget szenvedő kolozsvári gárda az átigazolási idény vége előtti néhány napban a régi-új Mihai Bordeianu visszacsábításán kívül két játékost is leigazolt.

Az első az Fc Astanából és az izlandi válogatottból is ismert Rúnár Már Sigurjónsson, akit legutóbb a magyar válogatott ellen láthattunk játszani az utolsó európa-bajnoki selejtezőn. A 30 éves játékos a középpálya bármelyik posztján bevethető, eddigi karrierje során 290 meccsen 60 gólt és 39 gólpasszt jegyez. 178 centiméteres magasságához jó védekezés és passzkészség társul, vélhetően a 38 éves Hoban helyére jön.

A másik játékos, akit a CFR kiszemelt, és a gsp értesülései szerint meg is szerzett, az az Alexandru Oroian, akit idén kilenc meccsen is láthattunk az UTA csapatában. A 20 éves támadóközéppályás jobb oldalon sem érzi magát rosszul, kora miatt ráadásul kivételezett helyzetben is van, hiszen a Liga1 szabályai szerint minden csapatnak két ifijátékossal kell felállnia.

Borítókép: CFR Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek