2021. január 22. péntekVince, Artúr

Dárdai Palkó a MOL Fehérvárhoz igazolt

 utolsó frissítés: 16:04 GMT +2, 2021. január 06.

Dárdai Pál fia, Dárdai Palkó a MOL Fehérvár csapatához igazolt, adta hírül a magyarországi klub honlapján és a közösségi médiában. Amint egykor írtunk róla, a Bundesligában szereplő Hertha BSC szinte gyűjtötte a „Dárdaikat”, egy adott ponton hárman is a fővárosi klub alkalmazásában álltak.

A „gyűjtemény” immár nem lesz teljes, hiszen a labdarúgódinasztia ígéretes tagját, Dárdai Palkót kedd este fél kilenckor jelentette be a magyarországi MOL Fehérvár. A 21 éves szélső értékét 625.000 euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.de portál.

Dárdai Palkó első magyarországi interjúját honlapunknak adta, és édesapja, Dárdai Pál is nyilatkozott nekünk‼️ Palkó...

Posted by MOL Fehérvár FC on Tuesday, January 5, 2021

A játékos a klub honlapjának adott interjújában elmondta, hogy számára a játéklehetőség nagyon fontos, bár voltak ajánlatai osztrák és holland kluboktól is, a választása ezért (is) esett a fehárvári csapatra.

Palkó eddigi karrierje során 125 meccset játszott ifjúsági-, és felnőttszinten, ezeken 32 gólt és 34 gólpasszt adott. Bemutatkozott a Bundesligában is, ahol 9 mérkőzésen lépett pályáraS saját bevallása szerint a széleken érzi jól magát, ahol ballábas játékosként jobb oldalon, tükörszélsőként játszik. A magyar klub szerda reggel indult horvátországi edzőtáborozásra Porec városába, ahol többek között az Eszékkel (NK Osijek) és a Dinamo Zagrebbel játszik felkészülési mérkőzést. A magyar bajnokság a MOL Fehérvár számára január 23-án folytatódik.

Borítókép: MOL Fehérvár klubhonlap

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek