2021. május 13. csütörtökSzervác, Imola

Dan Petrescu egyre közelebb a török Kayserisporhoz!

 utolsó frissítés: 18:37 GMT +2, 2021. január 05.

Román sajtóértesülések szerint a CFR pár hónappal ezelőtt menesztett sikeredzője, Dan Petrescu egyre közelebb van a török Kayserispor vezetőedzői pozíciójához.

A török csapat 15 forduló után 10 ponttal áll a török élvonal utolsó helyén, ennek megfelelően menesztették is Samet Aybaba vezetőedzőt, aki az elmúlt 9 találkozón irányította az együttest. A tréner elbocsátása óta az edzéseket a csapat erőnléti edzője, Ugur Kulaksiz tartja, kinevezése azonban ideiglenes.

Dan Petrescu feladata a jelenlegi bajnoki évadban a csapat élvonalban tartása lenne, új szerződésében azonban minden bónusztípust megtalálunk. A sajtóhírek szerint a CFR-rel három bajnoki címet nyerő tréner havi 50.000 eurót keresne, amennyiben sikerül kivívnia a bentmaradást, a következő szezontól ez az összeg 70.000 euró körülire nőne.

Amennyiben a szerződést megkötik a felek, a kolozsváriak egykori trénerének nehéz dolga lesz, hiszen a Kayserispor, a maga 16.7 millió euró értékű keretével, a negyedik legolcsóbb keret a Süper Ligben.|

Borítókép: CFR Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek