2021. január 22. péntekVince, Artúr

Karácsonyi fantasy-nyereményjáték a Lelátón!

 utolsó frissítés: 16:34 GMT +2, 2020. december 24.

A Lelátó története során először fantasy ligával ünnepelte a világ legjobb bajnokságának, a Premier League-nek a rajtját. Amint arról olvasóink és játékostársaink is tudnak, az idei angol bajnoki évad rendkívüli izgalmakat tartogat, olyan meglepetéscsapatok kerültek közel a Bajnokok Ligája fáklyájának tüzéhez, mint az Everton, a Southampton, vagy az Aston Villa.

A Lelátó ligája élén minimális különbséggel állnak a csapatok, jelenleg a malcsik fc vezet mindössze három ponttal a rendkívül kiegyensúlyozottan teljesítő Balsors_Balla csapata előtt, őket követi a harmadik helyezett Új Kastély.

Ahogy már a bevezető posztunkban megírtuk, nem csak az évad végén fogunk díjakat osztani, hanem a szezon közben is lesz meglepetés, erre pedig a karácsonyi időszaknál keresve sem találhatunk alkalmasabbat.

Mit kell tenned?

Ha nyerni szeretnél, akkor csak annyit kell tenned, hogy a Premier League 15. fordulójában, azaz a december 26-i és 27-i etapban a Te csapatodnak kell megszereznie a legtöbb pontot. Nem számít tehát, hogy hol állsz a jelenlegi versenyben, csak az számít, hogy az adott fordulóban hány pontot szerzel. Ha teljesen véletlenül a Lelátó csapata nyer, a díj természetesen továbbszáll a következő játékosra. Pontegyenlőség esetén sorsolni fogunk,

Díjak

Három játékost fogunk díjazni köztük Premier League-játékosok eredeti, hitelesített aláírt lapjait osztjuk szét

Ki vehet részt a versenyen?

A játékba automatikusan kvalifikál mindenki, aki legalább két fordulóban pontot szerzett a Lelátó 2020-21-es ligájában.

Borítókép: Premier League Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek