2021. szeptember 20. hétfõFriderika

Megnyugodtak a kedélyek. Dan Petrescu marad a CFR-nél!

 utolsó frissítés: 07:54 GMT +2, 2020. november 18.

Amint az ismeretes a CFR botrányos játékvezetés mellett szenvedte el első vereségét a Liga1 2020-2021-es kiírásában. A regnáló bajnok a bajnokság 9. fordulójában kapott ki először, a fellegvári mérkőzésen a medgyesi Gaz Metan vitte haza a három pontot.

A mérkőzés után a kolozsváriak trénere, Dan Petrescu nem jelent meg a hivatalos sajtótájékoztatón, helyette a klub vezetőségének tagja, Marius Bilașco nyilatkozott, aki elmondta, hogy a CFR tulajdonosa, Neluțu Varga fontolgatja, hogy csapatának nem engedélyezi a kiállást a következő fordulóra. A DigiSport a sajtótájékoztató után, telefonon érte el a kolozsvári vezetőedzőt, aki a távozását is kilátásba helyezte.

Dan Petrescu az AS Roma elleni meccs előtt tartott sajtótájékoztatón elmodnta, hogy a válogatott szünet alatt pihenni fog 5-6 napot és dönt a jövőjéről. A DigiSport a keddi nap folyamán ismét Marius Bilașcot kérdezte, aki elmondta, hogy a tréner minden kétséget kizáróan marad a bajnoki címvédő együttesnél. A hír megnyugtatja a CFR szurkolóit, hiszen az elmúlt három év során minden alkalommal bajnokságot nyerő edző kétségtelenül a Liga1 legjobb szakembere.

Borítókép: CFR Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek