2021. szeptember 20. hétfõFriderika

Botrány! A CFR nem akar kiállni a következő fordulóra, Dan Petrescu távozhat

 utolsó frissítés: 14:23 GMT +2, 2020. november 02.

Ahogy várható volt, a CFR – Gaz Metan összecsapás felkorbácsolta az indulatokat és a videobíró szükségessége melletti érveket. Az egyik, a kolozsvári csapat iránti elfogultsággal igazán nem vádolható Digi Sport a mérkőzés után az „Unde e VAR-ul? CFR învinsă de Gaz Metan și de arbitri” ( „Hol van a videobíró? A CFR-t legyőzte a Gaz Metan és a bírók”) feliratot biggyesztette a képernyőre.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra viszont nem Dan Petrescu jött, hanem a kolozsvári klub scoutingjáért felelős igazgatója, Marius Bilașco, aki egy „emelkedett hangulatú" interjúban elmondta, hogy a kolozsvári klub tulajdonosa Neluțu Varga fontolgatja, hogy a klub nem áll ki a következő fordulóra.

Dan Petrescut telefonon érte el a sportmédia, a tréner rendkívül idegesen reagált, szerinte Găman játékvezető azt sem tudta, hogy vegye el a kolozsvári csapat gólját, valamint az elmúlt időkben a CFR-t sújtó bírói ítéletekről is beszélt, valamint a VAR (videobíró – a szerk.) bevezetését is sürgette. A sikeredző a távozást is kilátásba helyezte, mondván „nem bírom ezt már, szünetre van szükségem”.

„Kértem korrekt bíráskodást és kértem játékosokat is. Nem kapok fair bíráskodást és nem kaptam játékosokat sem, nyilvánvaló, hogy nincs miért itt maradni.”

A fejleményekről természetesen tájékoztatjuk olvasóinkat.


Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek