2020. november 25. szerdaKatalin, Katinka

Kilábalt a Csíkszereda a gödörből, a Bodzavásár bánta

 utolsó frissítés: 21:18 GMT +2, 2020. október 28.

Az elmúlt két találkozón az Unirea Slobozia és a Metaloglobus ellen kapott ki az FK Csíkszereda, így a bodzavásári Gloria elleni idegenbeli találkozón fontos volt a jó játék, a hármas vereségszéria komolyabb gondokat sejtetett volna.

A találkozót eredetileg a hetedik fordulóban rendezték volna, a csíkiak koronavírus problémái miatt azonban halasztották a találkozót. Az elnapolás végül jót tett a vendégcsapatnak, agilisabban kezdett a Csíkszereda, az első negyedóra végén Bara lőtt fölé egy komolyabb helyzetet. A félidő vége inkább a Gloriáé volt, betalálniuk azonban nekik sem sikerült.

A második játékrészben jobb volt az FK, tizenhét perccel a szünet után Bara lőtt nagy gólt a bal felsőbe. Mint utóbb kiderült ez volt a találkozó egyetlen gólja, bár a házigazdák be tudták szorítani a vendégeket a kapu elé, sőt Anton még egy kapufát is szereztek a 74. percben, az egyenlítő találatra azonban nem futotta erejükből. A gyenge mentális felkészültségüket Stoian kapus mutatta be a legjobban, a hálóőr Pintérrel szmben szabálytalankodott piroslapot érően.

A Csíkszereda a győzelemmel a 11. helyre lépett elő, ez pedig tovább javulhat, hiszen az együttes a ligautolsó Pandurii együttesét fogadja a következő fordulóban, október 31-én.

Liga2, 7. forduló (halasztott)


Gloria Buzău – FK Csíkszereda 0–1 (0–0)

Gólszerző: Bara Levente (62.).

Borjtókép: FK Csíkszereda Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek