2021. november 28. vasárnapStefánia

Magyar kapus az AS Románál!

 utolsó frissítés: 15:17 GMT +2, 2020. október 18.

Az olasz AS Roma a 2020-21-es idény végéig kölcsönvette a Budapest Honvéd 17 éves kapusát, Megyeri Gábort, adta hírül úgy a magyarországi, mint az olasz klub a közösségi médiában.

A 2002-es születésű Megyeri a békéscsabai utánpótlásból került a Honvéd tartalékcsapatába 14 évesen, a tavalyi szezonban a kispestiek NBIII-as csapatában, illetve a másodosztályú Siófokban töltötte. Természetesen a tehetséges játékos az ifjúsági válogatottban is szerzett tapasztalatot, az U17-es Európa-bajnokságon és az U17-es Világbajnokságon is részt vett.

A honvedfc.hu interjút készített a fiatal játékossal, aki nagyon örül a lehetőségnek:
„Amikor először szóba került a lehetőség, akkor nagyon fel sem fogtam még, hogy ez valós lehet, akkor kezdett el tudatosulni bennem, amikor szóltak, hogy utaznom kell, illetve, amikor kint voltam a csapatnál. Pedro, Kolarov, Dzeko, fantasztikus élmény volt. Gyerekként mindenkinek az az álma, hogy egy ilyen nagy klubhoz kerüljön, korábban csak a videójátékokban találkoztam ilyen labdarúgókkal, most pedig velük edzettem. Két hetet töltöttem kint, az első héten a Fiorentinánál voltam, míg a második héten a Románál készültem, részükről is komolyabb az érdeklődés, Magyarországon is voltak, hogy megnézzenek. A tervek szerint az első csapattal edzek majd és a Primavera-együttesben fogok védeni, egy évre vettek kölcsön, de ha jól teljesítek, akkor hosszabb távú is lehet a közös munka”

Megyeri az idény végéig marad a Romában, ha minden a tervek szerint alakul a klub kivásárolja a kapust.

Borítókép: honvedfc.hu

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek