2024. március 29. péntekAuguszta

Tenisz: Irina Bara és Patricia Ţig is bejutott a harmadik fordulóba a Roland Garroson

 utolsó frissítés: 10:59 GMT +2, 2020. október 02.

Irina Bara és Patricia Ţig is bejutott csütörtökön a párizsi Grand Slam-torna, a Roland Garros harmadik fordulójába. Ana Bogdannak nem sikerült a továbbjutás.

A világranglista 142. helyén álló, 25 éves Irina Bara - aki pályafutása során először került főtáblára Grand Slam-tornán - Alison van Uytvanck (WTA-65.) ellen lépett pályára csütörtökön, a belga lány azonban 6:1, 4:0, 30-0-s Bara-vezetésnél egészségügyi okok miatt feladta a mérkőzést. Így a román teniszező ötödik győzelmét könyvelhette el a párizsi tornán, valamennyit játszmaveszteség nélkül. Az eddigi öt találkozóból hármat a selejtezőben játszott.

Bara következő ellenfele a tornán negyedikként kiemelt, amerikai Sofia Kenin lesz, aki éppen Ana Bogdant búcsúztatta 3:6, 6:3, 6:2-es győzelemmel.

Ugyancsak csütörtökön Patricia Ţig (WTA-59.) 6:4, 6:3-ra legyőzte az amerikai Christina McHale-t (WTA-81.), és így pályafutása során először sikerült a harmadik fordulóba jutnia GS-tornán. A harmadik körben a francia Fiona Ferro lesz az ellenfele. (agerpres)

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek