2024. március 28. csütörtökGedeon, Johanna

Paprikás hangulatú meccsen vesztette el a veretlenségét a Csíkszereda - VIDEÓ

 utolsó frissítés: 09:09 GMT +2, 2020. szeptember 22.

A Liga2 negyedik fordulójában az FK Csíkszereda a feljutásra hajtó hatpontos Petrolult fogadta.

A meccs körülményeire nem lehetett panasz, hiszen a hazai csapatot mintegy 200 szurkoló bíztatta a kerítésen kívülről, azonban ez sem segítette pontszerzéshez a székely együttest.

A Petrolul egy „könnyű síppal befújt” büntetővel szerzett vezetést már a 3. percben, a tizenegyest Vajushi értékesítette. Dacára annak, hogy a vendégcsapat a vezetés tudatában kontrákra rendezkedett be, a labdát pedig „nagylelkűen” az ellenfélnek ajándékozta a csíkiak nem tudtak egyenlíteni, sőt Armando Vajushi a 33. percben 17 méterről, kilőtte a jobb felős sarkot, megduplázva csapata előnyét.

Bár a második játékrészben Bauza találatával már az első negyedórában szépített a Csíkszereda, a második találatot már nem tudta megszerezni a piros-fekete csapat. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy a hazaiak az utolsó 20 percet emberelőnyben játszhatták volna, hiszen Balintot második sárgával kiállították, azonban másfél perc múlva János Norbert egy abszolút fölösleges és ostoba mozdulattal arcon rúgta az ellenfél hálóőrét becsúszás közben, így ő is korábban mehetett zuhanyozni.

Az FK Csíkszereda három meccs után négy ponttal áll a 12. helyen, a következő meccsét szeptember 26-án játssza az Aerostar vendégeként.

LIGA2, 4. FORDULÓ

FK Csíkszereda–Petrolul Ploiești 1–2 
(Bauza 57., ill. Vajushi 3., 33. – az elsőt 11-esből)

Tabella: 1. Craiova 10 pont, 2. Rapid 10, 3. Petrolul 9, ...12. Csíkszereda 4

Borítókép: FK Csíkszereda Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek