2021. július 31. szombatOszkár

A Juventus továbbra sem lesz benne a FIFA21 videojátékban, de a Liga1 igen!

 utolsó frissítés: 08:25 GMT +2, 2020. szeptember 11.

Amint arról már tájékoztattuk olvasóinkat tavaly, a Liga1 története során először bekerült a FIFA20 játékba. A Liga1-nek komoly presztízsnövekedés volt bekerülni a világ egyik legnagyobb népszerűségnek örvendő sportjátékába, hiszen az európai mezőnyből mindössze 26 liga van jelen, ebből a 26-ban pedig európai másodosztályok is vannak (Franciaország, Németország, Spanyolország), sőt Angliából az első 4 vonalat tették be a készítők.

A játékot hatalmas várakozás előzi meg, a készítők sok részletén újítottak, a Volta módba (teremlabdarúgás) most már barátainkat is bevonhatjuk, javítottak a karrier módon, és most már a VAR is jelen van a játékban.

Hogy mi nem lesz? Például Juventus, vagy Nou Camp stadion. A játék kiadója, az EA Sports továbbra sem tudott megegyezni az olasz együttessel kizárólagos szerződést kötő Konamival.

Mivel a Juventus kizárólagos jogai a Japánban székelő társaságnál vannak, az EA Sports még a nevüket sem használhatja, így lett a torinói csapatból Piemonte Calcio, és természetesen emiatt nem kerülhet Cristiano Ronaldo a játék borítójára. Ugyanilyen okból Lionel Messi képe sem kerülhet a dobozra, az idei kiadás arca Kylian Mbappé lesz.

Ami biztos, hogy bajnokságot nyerhetünk a Sepsi OSK-val, a CFR-rel vagy akár az aradi UTA-val a FIFA21 játékban októbertől. A játék hivatalos kiadási dátuma október 9-e, új konzolt pedig nem kell vennünk hozzá, elvégre kijön PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is.

Borítókép: EA Sports Fifa Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek