2020. szeptember 20. vasárnapFriderika

Golofca kölcsönben a Sepsinél!

 utolsó frissítés: 11:02 GMT +2, 2020. szeptember 05.

A CFR szombat reggel 10:00 órakor bejelentette, amit pár napja már sejteni lehetett, Cătălin Golofca kölcsönbe kerül a Sepsi együtteséhez.

Golofca 2019 augusztus 28-án igazolt a CFR-hez, az elmúlt évben 13 bajnokin 642 percet töltött a pályán, az Európa Ligában pedig 5 meccsen 35 percet. Két gól és öt gólpassz fűződik a nevéhez, elmondható, hogy a kiegészítő emberek közé tartozott, így hiánya nem fog nagy gondot okozni a CFR-nek.

Ami ennél sokkal érdekesebb, hogy másfél hete a CFR egy egészen őrült meccsen tizenegyesekkel esett ki a Dinamo Zagreb ellen a Bajnokok Ligájából. Két CFR játékos hibázott a büntetőlövéseknél, Golofca és Kevin Boli. Másfél hét alatt mindkettőjüktől megszabadult Dan Petrescu, Kevin Boli már el is utazott Törökországba, ahol a másodosztályú Samsunsporban fog játszani.

A Sepsi szempontjából nagyobb kérdés, hogy miért hozta el a játékost, hiszen Leo Grozavu együttesének egyik széle sem sznved hiányt minőségben. Jobb oldalon Carnat és Dumiter, bal oldalon Ștefănescu és a szintén ex-CFR-es Bryan Nouvier is bevethető. Persze ha a keret mélyítésére vágyik a szentgyörgyi gárda, akkor nem rossz ötlet a 30 éves Golofca, sőt ha belegondolunk, hogy az új játékos már ismeri Grozavut, akkor még jól is elsülhet a dolog.

Borítókép: CFR Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek