2021. szeptember 26. vasárnapJusztina

Lesgóllal kapott ki a Sepsi az 1. fordulóban

 utolsó frissítés: 20:07 GMT +2, 2020. augusztus 22.

A Liga1 2020-2021-es kiírásának első fordulójában a Sepsi OSK a tavalyi ezüstérmes Universitatea Craiova csapatát fogadta.

Leo Grozavu a Sepsi trénere bátran nyúlt az újonnan érkezőkhöz, Deligiannidis, Aganovic és Purece is kezdett, sőt a rövid felkészülési idő ellenére másik két friss igazolás is pályára lépett, az egyik a CFR exjátékosa Nouvier, valamint a nagy tehetségnek tartott ex-interes Vlad Mitrea.

A találkozó kiegyenlített játékot hozott, a Sepsi abszolút meg tudta fogni a vendégcsapatot, sőt ha a lehetőségek számát nézzük, akkor talán győzelmet is érdemelt volna. Dimitrov vagy Carnat helyzeténél némi szerencsére és Pigliacellire volt szüksége Bergodi csapatának, amely még egy tizenegyesszagú esetet is megúszott.

A meccs egyetlen gólját Bărbuț passzából Koljic szerezte a 88. percben, bár az is igaz, hogy a találatot lesállás előzte meg, így Petrescu játékvezető meccs kimenetelét befolyásoló hibát vétett. Mindent egybevéve az OSK jó meccset játszott és legalább pontot (de inkább pontokat) érdemelt volna, aggodalomra viszont nincs ok, egyrészt a játék minősége bizakodásra ad okot, másrészt voltak kifejezetten tetszetős egyéni teljesítmények az új játékosok között, egy meccsből azonban még ne vonjunk le tanulságokat.

Liga1, 2020-2021, 1. forduló

Sepsi OSK – Universitatea Craiova 0-1 (0-0)

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Ștefan - Deligiannidis, Aganovic, Vașvari, Purece - Carnat, Ștefănescu 
Cserepad: Jesus Fernandez - Nouvier, Fülop L., Kovács, Tincu, R. Deaconu, A. Dumitrescu, V. Mitrea, Acahbar 
Edző: Leo Grozavu 

Craiova: Pigliacelli - Șt. Vlădoiu, M. Constantin, M. Bălașa, N. Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - A. Ivan, Koljic, V. Mihăilă 
Cserepad: I. Popescu - I. Mitran, Acka, Vătăjelu, Bic, Bărbuț, Baiaram, P. Papp, Screciu 
Edző: Cristiano Bergodi

gólszerző: Koljic

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek