2020. november 25. szerdaKatalin, Katinka

Puskás Ferenc is benne lesz a FIFA 21-ben

 utolsó frissítés: 10:56 GMT +2, 2020. augusztus 11.

Benne lesz a népszerű videojáték-sorozat következő részében, a FIFA 21-ben Puskás Ferenc, aki ikonkártyát is kapott az alkotóktól -  jelentette be a gyártó, az EA Sports a hivatalos felületein.

A legendás magyar labdarúgó most először került bele a játékba, olyan nevek mellett, mint Éric Cantona, Xavi, Bastian Schweinsteiger, stb.

A FIFA-sorozat ikonjai között  egyébként nem szerepel olyan legenda, aki korábban született volna Puskás Ferencnél, ezért is különösen nagy szó, hogy bekerült a többnyire a közelmúltban visszavonult szupersztárok közé.

„Kevés olyan játékos van, aki olyan magasan helyezkedik el a futballtörténelemben, mint Puskás Ferenc. A széles körben a „valaha volt egyik legjobb csatárként” emlegetett Puskás három BEK-győzelemre vezette a Real Madridot. Cselezési képességével, mozdulataival és tökéletesen időzített befejezéseivel járult hozzá a madridi klub legdicsőségesebb pillanataihoz. Puskás továbbá a világbajnokság döntőjébe is bejuttatta Magyarországot – 84 gólt szerzett 85 válogatott mérkőzésen. A FIFA a Puskás-díjat annak a játékosnak adja, aki a legszebb gólt szerezte az adott évben. Csak elképzelni lehet, milyen volt az a férfi, akinek góljairól díjat neveztek el” – írta Puskásról hivatalos honlapján az EA Sports.

A FIFA 21 2020. október 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, később pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is. (Nemzeti Sport/hírszerk.)

Nyitókép: ea.com

FIFAfoci
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek