2020. aug. 15. szombatMária

Grozavu: Ez egy olyan időszak, amikor nem értjük mi folyik körülöttünk

 utolsó frissítés: 15:52 GMT +2, 2020. július 26.

A Sepsi OSK fontos meccsre készül a Voluntari ellen, a székely klub ugyan hét pontra van ugyan az első kieső helyen álló Dinamo együttesétől, ugyanakkor három mérkőzéssel többet játszott.

Leo Grozavu, a szentgyörgyi klub trénere a meccs előtt elvárásokról, célról és a kupadöntőről is beszélt, mondanivalójának lényege a bizonytalanság volt.

Először arról beszélt, hogy szinte 10 meccs van amit háromnaponta kell abszolválnia a gárdának, és ez nem csak fizikailag megterhelő, hanem mentálisan is. Az edző azt is elmondta, hogy nehéz olyan környezetben játszani, amit a mostanihoz hasonló feszültség ural.

Nagyon sok területen szenvedünk, az emberek pánikban vannak, nem tudják mit kellene tenniük, vannak akik elvesztik az állásukat, vannak cégek, amelyek csődöt jelentenek, sok doménium nem is működik és a labdarúgás jelen pillanatban ezek közé tartozik. Egy olyan pillanatban élünk, amelyben nem értjük, hogy mi történik körülöttünk.”

Leo Grozavu pozitívumként említette, hogy a csapat megszabadult a Románia Kupa nyomásától. Véleménye szerint tudatosítaniuk kell magukban, hogy a hátralevő négy meccs létfontosságú, és a lehető legtöbb pontot kell összegyűjteniük a kieséstől való biztonságos távolmaradáshoz.

Természetesen a pontok gyűjtése nem lesz egyszerű, hiszen keretproblémák vannak az OSK-nál, a legjobb tizenegyet vasárnap sem fogja tudni pályára küldeni a klub.

A Voluntari – Sepsi OSK összecsapást vasárnap este 20:00 órától közvetíti a DigiSport, a Look Sport és a Telekom Sport.

Borítókép: Sepsi OSK Facebook videó screenshot

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek