2020. október 27. keddSzabina

Szentgyörgy felkészült a döntőre, örülhetnek a szurkolók

 utolsó frissítés: 05:26 GMT +2, 2020. július 21.

Mint arról tájékoztattuk kedves olvasóinkat, a Sepsi OSK a Poli Jászvásár 8-1-es kiütésével  történelmi tettet hajtott végre, a székely csapat története során először bejutott a Románia Kupa döntőjébe. Leo Grozavu együttesének ellenfele az a FCSB lesz, amely a másik ágon az egyre több problémával küzdő Dinamo Bukarestet búcsúztatta.

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala közleményt adott ki, amelyben arról tájékoztat, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, a Kónya Ádám Művelődési Ház és a Sepsi OSK közösen két óriáskivetítőn fogja közvetíteni a döntőt a Városi Stadionban.

A jelenleg érvényben lévő intézkedések értelmében, a résztvevők számát 500 főre korlátozták. Azokat a szurkolókat, akiknek testhőmérséklete meghaladja a 37.3 Celsius-fokot nem engedik be a létesítménybe. A belépőjegyek szimbolikus összegbe, mindössze 1 lejbe kerülnek, a biletmaster.ro oldalon lehet őket megvenni, egy személy maximum 4 jegyet vásárolhat. Extra ajándékként a szervezők a jegyet vásárlók között tombolát is sorsolnak, focilabdát és Sepsi OSK zászlót is lehet nyerni.

A stadionba 19:00 órától lehet majd bemenni, a döntő pedig 20:00 órakor kezdődik.

Borítókép: Sepsi OSK Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek