2021. március 3. szerdaKornélia

Szoboszlai másfél milliót kereshet Milánóban

 utolsó frissítés: 08:28 GMT +2, 2020. július 13.

A Lelátón figyelemmel követjök a legnagyobb magyar tehetség, Szoboszlai Dominik karrierjét. Mint ismeretes a magyar középpályás, akinek édesapja szerint a 8-as a legjobb posztja, kinőtte az osztrák bajnokságot.

Mindössze 19 évesen elnyerte a Bundesliga legjobbjának járó díjat, így nem meglepő, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban egyre többet lehet hallani arról, hogy az egyik olasz sztárklub, a Bajnokok Ligája-trófeával is rendelkező AC Milan szeretné leigazolni. Nem az olasz klub az egyetlen kérő, édesapja, Szoboszlai Zsolt szerint minden topbajnokságból vannak ajánlatok, az érdeklődők között  olyan klubokat találunk, mint a Paris Saint-Germaint vagy az.

Hogy mi szól mégis a Milan mellett? Egyrészt az, hogy Szoboszlainak elsősorban játékidőre van szüksége, amit sem Párizsban, sem Londonban nem biztos, hogy megkap, másrészt nem ő lehet az egyetlen aki a Red Bulltól Milánóba költözik, hiszen az RB Lipcse jelenlegi edzője Ralf Ragnick is a piros-feketék szolgálatába szegődik a következő szezonban, a tréner pedig ragaszkodik a magyar játékoshoz.

A legújabb hír a Milan fokozott érdeklődéséről az átigazolási piac szakértőjétől, Nicolo Schiratól jön, akinek információi szerint a Milan ötéves szerződést kínál a magyar játékosnak. Dominik évente 1.5 millió eurót plusz bónuszokat keresne, kivásárlási záradékról egyelőre nem szól a fáma.

Borítókép: Szoboszlai Dominik Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek