2024. március 29. péntekAuguszta

Grozavunak és a Sepsinek élnie kell a Dinamo nyújtotta eséllyel

 utolsó frissítés: 08:30 GMT +2, 2020. július 13.

A Liga1 Playoutjában a Sepsi OSK két közvetlen ellenfele találkozott Bukarestben, ahol a Dinamo a Poli Jászvásárt fogadta.

A meccs az OSK szempontjából nem volt közömbös, hiszen a székely gárda mindössze három ponttal előzi meg az első kieső Dinamót, és kettővel az osztályozós helyen álló Polit.

A Dinamo már a 10. percben megszerezte a vezetést az alacsony színvonalú mérkőzésen, stílszerűen tizenegyesből talált be Mihalcea együttese. A büntetőt Sorescu értékesítette, és sokáig úgy tűnt, a bukaresti gárda nagyon-nagyon fontos három pontot szerez, a futball azonban közbeszólt, és a 85. percben kiegyenlített a moldovai csapat, a vicc kedvéért szintén büntetőből.

A Cristea által értékesített tizenegyes azt jelentette, hogy Dinamo nem tudta megtartani az előnyét, a csapatok pedig osztozkodnak a pontokon. A székely gárda számára ezáltal komoly esély adódott, hogy a Dinamóval szemben 6, míg a Polival szemben 5 pontos különbséget építsen fel a táblázat utolsó helyezettje elleni meccsen.

Leo Grozavu együttese a sereghajtó Chindia Târgoviște csapatát fogadja július 13-án hétfő este 18:00 órától, egy olyan mérközésen, ami gyógyír lehet az elmúlt hét feszültségeire.

Borítókép: Sepsi OSK Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek