2020. július 9. csütörtökLukrécia

Tíz alkalom, amikor Becalinak elgurult a gyógyszere

 utolsó frissítés: 15:53 GMT +2, 2020. június 26.

Gigi Becali, a FCSB tulajdonosa, a román futball önjelölt megmondóembere, saját bevallása szerint a fény harcosa, egykori politikus, a „bekalizálás” feltalálója, a jilavai rosszarcúak kollégiumának egykori bentlakója 62 éves, ebből az alkalomból a gsp.ro összegyűjtötte a legbizarrabb mondásait. Mivel röhögni mindenki szeret, néhányat megosztunk a kedves olvasóval.

1. „Ha lövünk egy gólt az elsőpercekben, játszhatunk 0-0-ra.”
2. „A Steaua himnusza vallásos ének lesz, és én fogom énekelni, mer' tehetséges vagyok.”
3. „A Steaua bajnoki címe 50%-ban Olăroiu érdeme, 50%-ban Protasov érdeme, de a legnagyobb érdem az enyém.”
4. „ Borcea azt mondja, hogy ötcsillagos csapata van. Ő csak annyit mondhatna, hogy ötkutyás csapata van. Nekem van ötcsillagos csapatom. Ugyanígy a Rapidosok csak azt mondhatnák, hogy ötvagonos csapatuk van.”
5. „Egy edzőnek szakembernek és pszichológusnak is lenne kell. Ha nem jó pszichológus, akkor én veszem kézbe a dolgokat.”


(fotó: Wikimedia Commons)

6. „A Steaua játékosai egy millió euróért fogják a RAFO bölényszimbúlumát a mellükön viselni. Ebből is látszik, hogy a Steaua nem fogja bemocskolni a mezét, csak a megfelelő összegért.”
7. „A Middlesbrough azért jutott tovább a Basel ellen, mert Isten segíteni akart nekem, hogy ők legyenek az ellenfeleim és vehessek ingeket Angliából.”
8. „Veszekedtem Mitică Dragomirrel, ő azt mondta, hogy gyengeelméjű vagyok, én azt mondtam, hogy ő egy rongy ember, de nem szidtuk egymást.”
9. „Megszabadultam tőle, nem kellenek már fekete játékosok. Nem láttátok, hogy mindig csak a bajom van velük.”
10. „Románia bekalizálása azt jelenti, hogy Románia morális rákbetegségben szenved, amiből a bekalizálás által fog meggyógyulni ”

+1: Bónuszként a kedvencünk: „Tudjátok milyen sokszor leköpöm a tévét? Ahányszor látok egy szerencsétlent aki a közjóról beszél, olyat köpök rá...”

Borítókép: Henri Vidal Káin-szobra, Wikipedia

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek