2021. december 9. csütörtökNatália

Dan Petrescu nehéz meccsre számít, Croitoru bizakodó - VIDEÓ

 utolsó frissítés: 14:27 GMT +2, 2020. június 20.

Szombat este 20:00 órától a román bajnokságot négy ponttal vezető Kolozsvári CFR idegenbeli megmérettetésen vesz részt, Dan Petrescu együttese a Fc. Botoșani vendége lesz. A mérkőzéssel és az elmúlt hét felkészülésével kapcsolatban kérdezték a népszerű trénert, a videót a regnáló bajnok Facebook-posztban tette közzé.

Dan Petrescut nem zavarta a Botoșani körül kialakult koronavírus-helyzet, biztos volt benne, hogy a mérkőzést nem fogják elhalasztani, ezért úgy is készítette fel a csapatát, hogy hétvégén játszani fognak.

A fentiek azért nagyon fontosak, mert a CFR edzője kitűnő keretű, erős ellenfélnek tartja a moldvai csapatot, szerinte nagyon sokan elfelejtik, hogy Marius Croitoru együttese harmadik helyen végzett az alapszakaszban, olyan csapatokat megelőzve, mint a FCSB vagy az Astra.

A tréner szerint lehet, hogy ez a találkozó lesz a legnehezebb mind közül, biztos benne, hogy a hazai gárda mindent megtesz majd a győzelemért. A Botoșani edzője sajtótájékoztatón offenzív játékot emlegetett és kétségeket fogalmazott meg a CFR esélyességével kapcsolatban.

Nem hiszem, hogy a CFR az esélyes. Az ő előnyük, hogy játszottak barátságos meccseket és egy tétmeccset is. Mi még csak nem is edzettünk, de nincs probléma. Támadólag fogunk fellépni. Egyáltalán nem nyűgöztek le a FCSB ellen.”

A kolozsvári gárda teljes videója:

Borítókép: CFR Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek