2024. március 29. péntekAuguszta

Sepsi OSK: Leo Grozavu szerint furcsák a szabályok

 utolsó frissítés: 16:58 GMT +2, 2020. június 11.

A Sepsi OSK edzője, Leo Grozavu azt nyilatkozta a Liga1 érvényben levő, koronavírus-terjedés megakadályozására alkotott szabályairól, hogy „legalábbis furcsák”.

„Miután néhány hónapot várakoztunk, olyan bajnoki mérkőzéssel kezdünk, ami nagyon fontos, mégis furcsa körülmények között kell játszanunk, hiszen nem fogadhatjuk a szurkolóinkat. Lesz néhány olyan szabály, amely szerintem legalábbis furcsa”, mondta a székely csapat trénere.

Az edző szerint a Hermannstadt elleni bajnoki nehéz lesz, hiszen a csapat kénytelen lesz nélkülözni a szurkolókat. „A saját pályánkon mindig másképp játszunk, ha a rajongóink támogatását élvezzük. A meccsnapig még van néhány edzésünk, nagyon reméljük, hogy nem jön közbe semmi, az egész keretünkre számíthatunk. Maximálisan kell koncentrálnunk, hiszen a play-off csak most kezdődik, még hátra van 12 mérkőzés, bármi megtörténhet.”

Vaşvari szerint a csapatnak 3-4 mérkőzésre lehet szüksége, hogy barátságos találkozók nélkül alkalmazkodni tudjon a kialakult helyzethez.

„Még nem találkoztunk ilyen helyzettel, ilyen hosszú szünettel, a felkészülési meccsek hiánya miatt az edzőtábort nagyon furcsának éreztük. Azt hiszem a barátságos meccsek nélkülözése mindenkire ki fog hatni, 3-4 meccsre lesz szükségünk, hogy elkapjuk a ritmust. Tudjuk, hogy a Szeben nagyon jól szervezett, de jól felkészültünk és reméljük győzni fogunk.”

A Sepsi OSK – Fc. Hermannstadt találkozót a szombaton 17:00 órakor játsszák.

(Agerpres./hírszerk)
Borítókép: Sepsi OSK Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek