2021. január 22. péntekVince, Artúr

Újabb Dárdai Berlinben, lassan teljes a gyűjtemény

 utolsó frissítés: 09:20 GMT +2, 2020. április 29.

Az elmúlt években megszokhattuk, hogy van Dárdai a Herthánál, hiszen Dárdai Pál egykori magyar válogatott labdarúgó (listánk szerint az elmúlt 25 év 7. legjobb magyar labdarúgója) volt a csapat edzője, és regnálása alatt legidősebb fia, Dárdai Palkó is a csapat felnőttkeretéhez került, sőt kilenc bajnokin és két Európa-Liga-találkozón is játszott.

A Német Labdarúgóliga (DFL) nemrégiben azt ajánlotta az első osztályban szereplő kluboknak, hogy a rotációs lehetőségek növelése érdekében töltsék fel keretüket. A berlini klub ennek köszönhetően négy játékost is az első csapathoz rendelt, a 16 éves Luca Netz-et, és három 18 éves labdarúgót, akik közül az egyik Dárdai Pál fia és Palkó öccse, a német U18-as válogatottban szereplő Dárdai Márton.

Márton és Palkó már játszott együtt a Hertha utánpótláscsapatában, érdekes lenne őket együtt látni a felnőttcsapatban is.

Dárdai Pál legkisebb fia Dárdai Bence 14 éves, és micsoda meglepetés, nemsokára a Hertha ifijátékosa lesz, így egyszerre akár négy Dárdai is lehet Herthánál.

Borítókép: Dárdai Pál - Herthaner

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek