2021. április 15. csütörtökAnasztázia, Tas

Minisorozat készült a történelmi Chicago Bullsról

 utolsó frissítés: 20:04 GMT +2, 2020. április 13.

Jó hírrel szolgálunk a karantén alatt a kosárlabda szerelmeseinek, hiszen bár a ligák állnak, a szórakoztatóipar dübörög, ezúttal a Netflix dobja piacra az NBA történetének egyik legjobb csapatáról, az 1997-98-as Bullsról szóló dokumentumfilmjét.

A Chicago Bullsról még az is hallott, aki nem követi az NBA-t, hiszen ebben játszott az a Michael Jordan, aki kérdés nélkül minden idők legjobb játékosa. A magyar rajongók számára külön csemege lehet, hogy a sorozatban szereplő Bulls egy év múlva már minden idők egyetlen magyar NBA-játékosát, Dávid Kornélt foglalkoztatta.

A trailerben látottak alapján archív felvételek, meccsrészletek és interjúk is a program részét képezik, a készítők viszont nem csak a legendás, Jordan, Pippen, Rodman hármast kérdezték, hanem olyan hírességeket is, mint az Egyesült Államok egykori elnöke, Barack Obama, vagy Justin Timberlake.

A minisorozatot két részenként teszi elérhetővé a szolgáltató vasárnaponként, a tízrészes minisorozat első két epizódját április 20-án láthatjuk.

Borítókép: Flickr

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek