2020. június 1. hétfõTünde

Könnyed edzőmeccsen verte a Sportklub a Sportult

 utolsó frissítés: 20:58 GMT +2, 2019. november 08.

A Sportul Studențesc majdnem egy percet bírta kapott gól nélkül a Csíkszereda ellen, a román bajnokság november 8-i játéknapján. A Sportklub már a 48. másodpercben vezetett, Taratuhin lőtt gólt Papp passzából. Az első harmadban még két gólt lőtt a székely csapat, McLean volt kétszer eredményes, ahogy mondani szokták „csak az volt a kérdés, hogy a végén mennyi lesz közte”.

A második felvonásban már négy találat esett, a Sportul is szerzett egy becsületgólt Fetes révén, a hazaiak szurkolóinak pedig Papp, Pelley és Becze szerzett örömet. A játék képét, és a csapatok közti áthidalhatatlan különbséget mi sem mutatja jobban, minthogy a második játékrészben volt az egyetlen olyan 10 perces periódus, amikor a Szereda nem talált be.

Nem igazán akart leállni a Csík a záróharmadban sem, ötöt vágott a székely legénység, sorrendben Kulyash, Pelley (kétszer), Shalla és ismét Kulyash volt eredményes, beállítva a 11-1-es végeredményt.


Sportul Studențesc – Csíkszeredai Sportklub 1-11
gólszerzők: Fetes (11.) ill. Taratuhin (1.), McLean (9., 17.,) Papp (25.), Pelley (35., 42., 49.), Kulyash (41., 55.), Shalla (51.)
lövések: 14 - 62

Borítókép: Sportklub Facebook

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek