2024. március 29. péntekAuguszta

Nem várt vereséggel hangolt kolozsvári EL-meccsére a Lazio

 utolsó frissítés: 00:38 GMT +2, 2019. szeptember 16.

Az SS Lazio elrontotta a kolozsvári Európa Liga-mérkőzés előtti főpróbáját, Simone Inzaghi csapata a Serie A harmadik fordulójában meglepő vereséget szenvedett a SPAL otthonában.

A vasárnap délutáni bajnokin előbb a fővárosi vendégek kerültek előnybe a 17. percben, Immobile váltott gólra egy büntetőt, amelyet a játékvezető a videobíró segítségével fújt be. A hazaiak a második félidő közepén egyenlítettek, Petagna egy szöglet után lőtte Strakosha kapujába a labdát. A ferrarai alakulat a hosszabbításban szlovén középpályása, Kurtic találatával tartotta otthon mindhárom pontot.

Ștefan Radu, a Lazio román védője végigjátszotta a bajnokit, de nem nyújtott meggyőző teljesítményt, a SPAL egyenlítő góljánál hibázott, a mérkőzés hajrájához közeledve egy sárga lapot is begyűjtött.

A Kolozsvári CFR Európa Liga-ellenfele az olasz labdarúgó-bajnokság első fordulójában a Sampdoria vendégeként nyert 3–0-ra, majd a római derbin kétgólos döntetlen játszott az AS Romával.

A CFR-Lazio mérkőzés csütörtökön (szeptember 19-én) 19.55-től kezdődik a fellegvári stadionban. A két csapatnak ez lesz az első egymás elleni összecsapása.

A Lazio összeállítása a SPAL ellen: Strakosha – Gabarron (Vavro 48.), Acerbi, Radu – Lazzari, Parolo, Lucas Leiva (Milinkovic-Savic 68.), Luis Alberto, Lulic (kapitány) – Caicedo (Correa 68.), Immobile.

Gólösszefoglaló:

Nyitókép: sslazio.it

Kolozsvári CFRLazioEurópa LigaSerie Atopligákfutball
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek