2021. július 25. vasárnapKristóf

Megvan a Kolozsvári CFR Európa Liga-kerete

 utolsó frissítés: 12:44 GMT +2, 2019. szeptember 06.

A Kolozsvári CFR 25 fős kerettel nevezett be az Európa Ligába, az UEFA-nak elküldött listáról a szívproblémái miatt ideiglenesen visszavonuló George Țucudean mellett több légiós is lemaradt.

Az új igazolások közül Alexandru Pașcanu, Cătălin Golofca, illetve a Kínából kölcsönben visszatérő Kevin Boli is tagja az EL-keretnek, nem került be viszont a sérült Paulo Vinícius, ahogy az egyaránt topligás tapasztalattal rendelkező Michael Pereira, Yacouba Sylla kettős sem. Az európai kupában Dan Petrescu nem számít továbbá Andrei Mureșanra, illetve Valentin Costachere.

A klubok leadhatnak egy úgynevezett B-listát is, amelyen saját nevelésű fiatal labdarúgók szerepelhetnek, ezeket a játékosokat alább csillaggal jelöltük.

A Kolozsvári CFR szeptember 19-én a Lazio elleni hazai mérkőzéssel mutatkozik be az Európa Liga E-csoportjában, a négyes másik mérkőzésén a Rennes a Celticet fogadja.

A CFR EL-kerete:

Kapusok: Giedrius Arlauskis, Jesús Fernández, Hindrich Ottó*

Hátvédek: Alexandru Pașcanu, Andrei Burcă, Răzvan Horj, Mateo Susic, Kevin Boli, Mihai Butean, Camora, Ionuț Peteleu, Mike Cestor, Rareș Ispas*

Középpályások: Luís Aurélio, Damjan Djokovic, Ciprian Deac, Emmanuel Culio, Cătălin Golofca, Ovidiu Hoban, Mihai Bordeianu, Alexandru Păun, Claudiu Petrila*

Támadók: Mario Rondón, Billel Omrani, Lacina Traoré

Vezetőedző: Dan Petrescu

futballUEFAEurópa LigaKolozsvári CFR
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek