2021. április 15. csütörtökAnasztázia, Tas

Kipipálta első felkészülési meccsét a Sportklub

 utolsó frissítés: 13:15 GMT +2, 2019. augusztus 24.

Az új szezonra hangoló Csíkszeredai Sportklub hokisai lejátszották pénteken a felkészülési időszak első formaellenőrzőjét. A kék-fehérek a Sapientia U23 gárdájával mérkőztek és nyertek 8:1 arányban a csíkkarcfalvi jégpályán.

A Sportklubnál a nyáron szerződtett játékosok közül Rod Pelley, Josh Shalla és Evan Brophey lépett jégre. Apró érdekesség, hogy a mérkőzés előtt a csapatok kapusokat cseréltek, így a szintén újonnan igazolt Makszim Szamankov és Székesfehérvárról hazatért Adorján Örs a Sapientiánál védett.

Eredmény:
Sapientia U23–Csíkszeredai Sportklub 1–8 (0:2, 0:1, 1:5)
gól: Lászzló Hunor, illetve Rokaly Szilárd 3, Evan Brophey 2, Radim Valchar, Becze Tihamér és Rod Pelley.

Az Erste Ligában ezüstérmes Csíkszeredai Sportklub négy felkészülési meccset játszik a szeptemberi szezonrajt előtt. Jason Morgan és Hozó Levente tanítványai a következő hétvégén (augusztus 30–szeptember 1.) részt vesznek a Gyilkos-tó kupán, amelyre a házigazda Gyergyói HK a Fehérvári Titánokat és a Steaua Bukarestet is meghívta.

Brassóban rendezik a kupát

A napokban eldőlt, hogy a jégkorong Románia Kupa 2019/2020-as kiírásának a brassói jégpálya ad otthont. A rendező klub közleménye szerint az eseményre december 18–22. között kerül sor. A kupán a bajnokságban is induló hét csapat vesz részt, két csoportra osztva:

A-csoport: Brassói Corona, Gyergyói HK, Sportul Studențesc
B-csoport: CSM Galac, Csíkszeredai Sportklub (címvédő), Steaua Bukarest, Sapientia U23 

jégkorongCsíkszeredai Sportklubfelkészülés
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek