2020. július 9. csütörtökLukrécia

Nagy Ádám Angliába igazolhat

 utolsó frissítés: 14:44 GMT +2, 2019. augusztus 07.

Az olasz Bolognában szereplő Nagy Ádám a Championshipben folytathatja pályafutását. Olasz lapértesülések szerint a Bristol City-nél ma várják orvosi vizsgálatra a 24 éves középpályást.

A több poszton is bevethető magyar válogatott játékos a 2016-2017-es szezonban, másfél millió euró ellenében tette át székhelyét a Ferencvárosból Olaszországba. Első szezonjában 25 meccsen 1800 percet kapott Roberto Donadoni vezetőedzőtől, a második szezonjában azonban csak tizenkét mérkőzésen lépett pályára, tavaly pedig tizennégyen.

Nagy Ádám nyáron azt nyilatkozta, hogy a rendszeres játéklehetőség reményében felmerült benne az eligazolás gondolata.

(fotó: Italian Football Daily)

A Bristol City a tavalyi szezonban mindössze 4 ponttal maradt le a rájátszást érő helyekről az angol másodosztályban. Idén két kulcsjátékosukat nem tudták megtartani, Adam Webster belsővédő a Brighton, míg Lloyd Kelly baloldali védő a Bournemouth játékosa lett. Az értük kapott mintegy 35 millió euró nagy részét a klub visszaforgatta a játékoskeretbe, elmondható tehát, hogy a Bristol komolyan gondolja a feljutást.

Nagy Ádám piaci értékét a transfermarkt.de 2 millió euróra becsüli, a Bristol várhatóan ennél többet, 2.5 millió eurót fog fizetni érte.

(Borítókép: Football Italian Daily)

Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek