2024. március 28. csütörtökGedeon, Johanna

Ígéretes csatárt szerződtetett a Sepsi OSK

 utolsó frissítés: 13:23 GMT +2, 2019. július 24.

Játszott már a francia élvonalban és az Európa Liga csoportkörében, több mint száz mérkőzésen lépett pályára a svájci szuperligában. Szerb származású, 31 éves és posztja szerint középcsatár: ő a Sepsi OSK új légiósa, Goran Karanovic.

Karanovic két évre írt alá a Sepsi OSK-nál, amely a svájci másodosztályú FC Aarautól igazolta át a labdarúgót. A belgrádi születésű csatár korábban 12 mérkőzést játszott a francia élvonalban az Angers SCO színeiben, ugyanakkor a francia másodosztályú Sochaux-t is erősítette.

A svájci szuperligában az FC Luzern, a Servette FC és az FC St. Gallen játékosa volt. Utóbbi csapattal az Európa Liga csoportkörében is szerepelt a 2013/14-es idényben, a selejtezőt is beleszámítva nyolc meccsen négy gólt szerzett. Eddigi pályafutása során minden versenysorozatot figyelembe véve 325 mérkőzésen 93 gólt és 15 gólpasszt jegyzett.

Szintén ígéretes igazolásnak tűnik Peter Gál-Andrezly, a 29 éves szlovák szélső/támadó középpályás az MFK Ruzomberoktól csatlakozott és két évre szóló szerződést kötött a Sepsi OSK-val, egy év hosszabbítási opcióval. A Kassán született Gál-Andrezly közel 200 mérkőzésen kapott szerepet a szlovák élvonalban, az U 19-es szlovák válogatottban hat találkozón négy gólt szerzett, ifiként a Middlesbrough akadémiáján is kipróbálta magát.

Nyitókép: fcsochaux.fr

futballSepsi OSKátigazolásLiga 1
Ha tetszett a cikk, lájkold a LeLátót!

Hírek